GIDA ÜRÜN TEST VE ANALİZLERİ

Yasal hükümler ve mevzuatlar çerçevesinde, gıda kalitesini, güvenliğini ve yenilmeye uygunluğunu tespit amacıyla aşağıdaki analizler yapılmaktadır.

  • Gıdaların Fiziksel ve Kimyasal Analizleri
  • Mikrobiyolojik Analizler
  • Duyusal Analizler (Robinson Test)
  • Raf Ömrü Analizleri
  • Alerjen Testleri
  • GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) Analizleri
  • Besin Değeri Analizleri
  • Bileşim Testleri (Proteinler, Yağlar, Vitaminler, Şekerler, Oligoelementler, Lifler, İz Öğeleri vs.)
  • Pestisit Analizleri
  • Koruyucu Ajanlar, Katkılar ve Gıda Kirleticilerinin Tespiti  

Hızlı Erişim

Akreditasyonlar & Yetkiler

Dokümanlara ulaşmak için tıklayınız

Online Başvur

Tüm başvurularınız için tıklayınız.

Sorgula & Randevu Al

Sertifika ve Rapor sorgulamaları için tıklayınız

Dokümanlar  & Formlar

Dokümanlara ulaşmak için tıklayınız

Kullanıcı Girişi

Tüm müşteri ve denetçi kullanıcı işlemleriniz için tıklayınız

Müşteri Anketleri

Müşteri anketlerimize ulaşmak için tıklayınız

Hizmetlerimiz